安规网

注册安规
安规论坛 | 仪器设备 | 求职招聘 | 国家标准 公告 | 教程 | 家电 | 灯具 | 环保 | ITAV 签到 充值 在线 打卡 设备 好友| 帖子| 空间| 日志| 相册
IP淋雨机 | 证书查询 | 规范下载 | 资质查询 招聘 | 考试 | 线缆 | 玩具 | 标准 | 综 合 红包 邮箱 打卡 工资 禁言 分享| 记录| 道具| 勋章| 任务
水平垂直燃烧机 | 针焰 | 灼热丝 | 漏电起痕
IP防水防尘设备|拉力机|恒温恒湿|标准试验指
灯头量规|插头量规|静风烤箱|电池设备|球压
万年历 | 距端午节还有
自2007年5月10日,安规网已运行
IP淋雨设备| 恒温恒湿箱| 拉力机| 医疗检测设备沙特Saber 埃及COI 中东GCC|CoC直接发证机构水平垂直燃烧机|灼热丝|针焰试验机|漏电起痕试验机
灯头量规|试验指|插头插座量规|灯具检测设备耐划痕试验机|可程式恒温恒湿试验箱 | 耦合器设备广东安规-原厂生产-满足标准-审核无忧
楼主: 316979109

[其它] 每日一句,开心一天!

广东安规检测
有限公司提供:
Do not do to others what you would not have them do to you.                     
己所不欲勿施于人
How about the roast duck?
你觉得烤鸭好吃吗?
----------------------------------------------------------------------
How about..?~怎么样?  例句:How about your steak this time,sir?这回您的牛排怎么样,先生?How about sme coffee or tea,then?那么再喝点咖啡或茶吧!
Do you take milk and suger in your tea?
你的茶要放牛奶和糖吗?
----------------------------------------------------------------------
take..in..在~中加入~   例句:Would you like to take cream and suger in your coffee?你的咖啡要加奶油和糖吗?Would you like to take milk and suger in your tea?在茶里放牛奶和糖吗?
Do you take milk and suger in you tea ?你的茶要放点牛奶和糖吗?
It's not  I still like the pure and unadulterated of the tea 不。我还是喜欢茶的纯正
Would you like take cream and suger in your coffee?你的咖啡里要放奶油和糖?
Please  .a little bit few sugar 请少许点糖
Would you like to take milk and sager your tea ?在茶里放牛奶和糖吗?
Thank ,meed not 。谢谢,不用了
The dinner is on me.
午饭我请客。
…is(are)on me~我来付  例句:The drinks are on me!这酒我请客!The lunch is on me.午饭我请客。
Landlord is Cow B
English can express so many stickers, formidable, but please put your commonly used phrases to use up.
Tough job, tough day, tough world. Life is not always sweet. That’s life!

艰苦的工作,艰难的日子,不幸的世界。生活并不总是甜蜜的。这就是生活!
Are you on any teams?
你参加任何队伍吗?
on..team;参加~队伍   例句:I'm on my school's soccer team.我参加学校足球队。I play on my company's basketball team.However,it's not very serious.我参加公司的篮球队,只不过,并不是很正式。
Are you on any teams ? 你参加任何队伍吗?
on team 参加队伍
I am on my school's soccer team .我参加学校的足球队。
I play on my company's  basketball team .However ,it's not  very serious .我参加了我公司的篮球队,只不过,那并不是很正式。